Mukie-ART
Muriel Snijders
Wil je meer weten over een kunstwerk, een tattoo ontwerp laten maken, een krijtstift raamtekening kopen of liever even samenzitten om een nieuw idee te bespreken? Neem contact met mij op.
mail@mukie-art.com
+31 (0) 6 173 50 824

Ook dit is Mukie-ART

ARTIGRAMS

574
product-template-default,single,single-product,postid-4929,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-4.1,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Mix & match tekeningen voor een Vrolijk Pasen teken je op het raam

4,50

Mix en match jouw favoriete tekeningen die zeggen vrolijk Pasen! Bloemen, versierde eieren, paaskuikentjes en natuurlijk de paashaas.

Het is weer die heerlijke tijd van het jaar, het is weer Pasen. Lente! Bloesem! Lammetjes!

Mix en match veel leuke tekeningen die zeggen vrolijk Pasen! Bloemen, versierde eieren, paaskuikentjes en natuurlijk de paashaas. Ook heb ik de tekst ” Vrolijk Pasen” in 4 verschillende lettertypes gemaakt, zodat je de krijtstift raamtekening helemaal kunt maken in jouw eigen smaak.
Veel tekenplezier!

Download pakket

Alle ontwerpen die hieronder staan zitten in het pakket., Dit is geen fysiek product, maar een digitaal ontwerp dat je zelf (thuis) afdrukt., Inclusief instructies van hoe je de krijtstift raamtekening moet maken en een voorbeeld van het ontwerp op A4, zodat je ziet hoe het is opgebouwd.

Ontwerp 1

9x A4 formaat, A4 formaat gespiegeld én niet gespiegeld

Uiteindelijk formaat

2x A4 formaat breed 30 x 42 cm, Standaard A4 formaat

Gespiegelde tekening

Omdat de tekst soms leesbaar moet zijn vanaf de straatkant, heb ik ook een gespiegelde versie van het ontwerp toegevoegd. Dat leest nét even wat makkelijker!

Download limiet

Maximaal 2 keer te downloaden, maar je kun het ontwerp zo vaak als je wilt printen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.