Mukie-ART
Muriel Snijders
Wil je meer weten over een kunstwerk, een tattoo ontwerp laten maken, een krijtstift raamtekening kopen of liever even samenzitten om een nieuw idee te bespreken? Neem contact met mij op.
mail@mukie-art.com
+31 (0) 6 173 50 824

Ook dit is Mukie-ART

ARTIGRAMS

574
product-template-default,single,single-product,postid-2826,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-4.1,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Kerstgroet als krijtstift raamtekening

2,50

Wil jij ook een krijtstift raamtekening met een leuke kerstgroet? Het helpt tegen de inkijk en ziet er mooi uit!

Op zoek naar een illustratie voor een mooie kerstgroet? Teken deze kerst krijtstift raamtekening op je venster, en maak je huis nog gezelliger met kerst! Met dit sjabloon maak je deze mooie krijtstift raamtekening helemaal zelf in een handomdraai. Prettige feestdagen!

Download pakket

Alle ontwerpen die hieronder staan zitten in het pakket., Dit is geen fysiek product, maar een digitaal ontwerp dat je zelf (thuis) afdrukt., Inclusief instructies van hoe je de krijtstift raamtekening moet maken en een voorbeeld van het ontwerp op A4, zodat je ziet hoe het is opgebouwd.

Ontwerp 1

2x A4 formaat

Ontwerp 2

2x A3 formaat

Uiteindelijk formaat

A4 ontwerp: 29,7cm x 42cm en A3 ontwerp: 42cm x 60cm

Gespiegelde tekening

Omdat de tekst soms leesbaar moet zijn vanaf de straatkant, heb ik ook een gespiegelde versie van het ontwerp toegevoegd. Dat leest nét even wat makkelijker!

Download limiet

Maximaal 2 keer te downloaden, maar je kun het ontwerp zo vaak als je wilt printen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.