Mukie-ART
Muriel Snijders
Wil je meer weten over een kunstwerk, een tattoo ontwerp laten maken, een krijtstift raamtekening kopen of liever even samenzitten om een nieuw idee te bespreken? Neem contact met mij op.
mail@mukie-art.com
+31 (0) 6 173 50 824

Ook dit is Mukie-ART

ARTIGRAMS

574
product-template-default,single,single-product,postid-2867,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-4.1,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Hello spring krijtstift raamtekening voor de etalage in je winkel

7,50

Trek de aandacht van voorbijgangers met deze krijtstift raamtekening in je winkel en maak ze nieuwsgierig.

Met deze prachtige krijtstift raamtekening geef je de lente een warm welkom. Of het nu in een winkel is als raamdecoratie, een kinderdagverblijf, op school of lekker thuis in je eigen huis. In plaats van een raamfolie of standaard poster kun je voor dit lente seizoen eens iets anders op je raam zetten. Zo trek je als winkel de aandacht van voorbijgangers en maak je ze nieuwsgierig. 😉

Krijtstift raamtekening voor jouw winkel op maat gemaakt

Wil je de tekening op een bepaalde maat hebben of liever iets specifiek voor jouw winkel? Dat kan natuurlijk ook! Het kan namelijk zo zijn dat je iets tofs zoekt als publiekstrekker voor jouw winkel. Om een bepaald product in de kijker zetten of op een andere manier reclame maken voor wat je doet? Neem contact met mij op om je idee te bespreken. Niets is te gek of groot. Ik denk graag met je mee én voer het eventueel voor je uit.

Download pakket

Alle ontwerpen die hieronder staan zitten in het pakket., Dit is geen fysiek product, maar een digitaal ontwerp dat je zelf (thuis) afdrukt., Inclusief instructies van hoe je de krijtstift raamtekening moet maken en een voorbeeld van het ontwerp op A4, zodat je ziet hoe het is opgebouwd.

Ontwerp 1

8x A3 formaat, gespiegeld én niet gespiegeld

Ontwerp 2

9x A3 formaat, gespiegeld én niet gespiegeld

Gespiegelde tekening

Omdat de tekst soms leesbaar moet zijn vanaf de straatkant, heb ik ook een gespiegelde versie van het ontwerp toegevoegd. Dat leest nét even wat makkelijker!

Uiteindelijk formaat

Brede ontwerp: 125cm x 88cm en hoge ontwerp: 84cm x 118cm

Download limiet

Maximaal 2 keer te downloaden, maar je kun het ontwerp zo vaak als je wilt printen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.