fbpx
 
Mukie-ART
Muriel Snijders
Wil je meer weten over een kunstwerk, een tattoo ontwerp laten maken, een krijtstift raamtekening kopen of liever even samenzitten om een nieuw idee te bespreken? Neem contact met mij op.
mail@mukie-art.com
+31 (0) 6 173 50 824

Ook dit is Mukie-ART

artigrams

2557
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2557,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-4.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Tattoo ontwerp voor de nek

Deze tattoo heb ik in eerste instantie gemaakt als visagie-idee voor de Asian Paperdress. Maar uiteindelijk heb ik toch besloten om de visagie voor die photoshoot iets anders te doen. Neemt niet weg dat deze nektattoo toch erg mooi is geworden. Het ontwerp bestaat volledig uit bloemen die samen een soort van kant vormen. Al kun je ook zien dat de techniek van een Henna-tattoo hier sterk naar voren komt.

WIL JIJ OOK EEN TATTOO ONTWERP LATEN MAKEN?

Wil je meer over dit tattoo ontwerp weten of wil je een ontwerp tattoo laten maken? Neem dan contact op via mail@mukie-art.com.

Date

27 januari 2017

Category

illustratie, pentekening, tattoo