fbpx
 
Mukie-ART
Muriel Snijders
Wil je meer weten over een kunstwerk, een tattoo ontwerp laten maken, een krijtstift raamtekening kopen of liever even samenzitten om een nieuw idee te bespreken? Neem contact met mij op.
mail@mukie-art.com
+31 (0) 6 173 50 824

Ook dit is Mukie-ART

artigrams

414
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-414,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-4.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Tattoo ontwerp Aziatische sleeve

Het ontwerp van de sleeve tattoo is niet de eerste tattoo die ik heb gemaakt. Het was een erg speciaal project, want samen hebben we zijn gehele levensgeschiedenis door gesproken en dit is naderhand omgezet naar het tattoo ontwerp in Aziatische stijl.

Betekenis van het tattoo ontwerp

De heron ofwel blauwe reiger staat voor mensen die hun eigen unieke wijsheid en het pad van zelfbeschikking volgen. Deze mensen weten wat het beste is voor zichzelf en wat ze nodig hebben. Ze volgen hun hart in plaats van de ingevingen van anderen.

Darumas worden meestal gemaakt van papier-maché, hebben een ronde vorm, zijn hol en zwaarder aan de onderkant. Wanneer je er tegenaan stoot zal hij altijd terugkeren naar een rechtopstaande positie. In het Japans heet dit speelgoed okiagari. Dit betekent opstaan (Oki) en herrijzen (Agari). De daruma symboliseert dan ook voor succes, het overwinnen van tegenspoed, en herstellen van ongeluk. Er is maar een oog ingekleurd, zodat je altijd met één oog je doel in het oog behoudt. Pas als je het doel hebt bereikt, mag deze ingekleurd worden.

Wil jij ook een tattoo ontwerp laten maken?

Wil je meer over dit tattoo ontwerp weten of wil je zelf een ontwerp voor een tattoo laten maken? Neem dan contact op via mail@mukie-art.com.

In opdracht van

Roger van Zijl

Materiaal

Aquareltekening

Date

29 oktober 2012

Category

aquarelverf, illustratie, pentekening, tattoo