Scandinavisch design kerstkadopapier en mooie giftlabels

Ben jij, net als ik, gek op Scandinavisch design? Dan zou je het liefst natuurlijk een mooie bijpassende kado-stapel onder de boom maken voor de kerst.
Gelukkig is een van mijn favoriete kerstbezigheden het ontwerpen van mijn eigen kerstkadopapier en giftlabels. Op die manier is het feestelijk inpakken van alle kado’s nét een tikkeltje leuker. Maar ook kan ik hierdoor steeds opnieuw mijn vrienden en familie verrassen.

Ach mooi en feestelijk inpakken vind ik altijd wel een van de leukste dingen om te doen tijdens de kerst. Dit jaar heb ik ontwerpen gemaakt in Scandinavisch design. Door de handgetekende giftlabels mix en match te combineren met het bijpassende kerstkadopapier, krijg je een super feestelijk kado dat iedereen wel wilt krijgen. En die kan jij nu ook downloaden in mijn shop als DIY item. Zie het als mijn kadootje speciaal voor jou!

Wat zijn ze leuk hè! Ik kreeg enorm veel zin in kerst tijdens het ontwerpen en de fotoreportage. Kan niet wachten om alle goodies te gaan gebruiken. Jij toch zeker ook?

Je hebt alleen papier (A4 of A3), een schaar, plakband en een printer nodig.
Ik word er meteen al vrolijk van.
Zet de printer maar aan!

Laat je mij het resultaat zien van jouw inpakkunsten? Gebruik #mukieart of tag @mukieartcom in je posts op Insta!

Match het kerstkadopapier met de krijtstift raamtekeningen!

Kijk anders ook eens naar mijn kerst krijtstift raamtekeningen om de rest van je huis extra feestelijk te versieren!

 

Date

26 november 2017

Category

fotografie, illustratie, papier

8 Shares
Pin8
Share
Tweet
WhatsApp