fbpx
 
Mukie-ART
Muriel Snijders
Wil je meer weten over een kunstwerk, een tattoo ontwerp laten maken, een krijtstift raamtekening kopen of liever even samenzitten om een nieuw idee te bespreken? Neem contact met mij op.
mail@mukie-art.com
+31 (0) 6 173 50 824

Ook dit is Mukie-ART

artigrams

66
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-66,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-4.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Mixed media cat looking up

Voor deze mixed media print heb ik een oude foto uit mijn archief genomen en enkele stukken uit andere kunstwerken die ik heb gemaakt.

De aanzet voor dit schilderij was de veiling voor Vzw Poezenopvang Cat Shelter Limburg. De organisatie heeft als doel het opvangen van hulpbehoevende zwerfkatjes die extra verzorging nodig hebben. Het gaat telkens om katjes die nog niet zelfstandig kunnen eten, die ziek, onderkomen of gekwetst zijn en nog op krachten moeten komen.

Deze patiëntjes hebben meer aandacht en verzorging nodig dan in een klassiek asiel mogelijk is. Het vergt veel energie en financiële middelen om hen op krachten te krijgen. Daarom deze veiling!

Ook ik draag daar graag mijn steentje aan bij met de donering van het schilderij “Looking up”. Zij ontvangen de allereerste oplage en de opbrengst tijdens de veiling zal volledig naar Cat Shelter worden gedoneerd.

De opbrengst van dit schilderij zal worden gedoneerd aan Cat Shelter Limburg.

Materiaal

Print op acrylglas

Afmeting

40 x 40 cm

In opdracht van

Vzw Poezenopvang Cat Shelter Limburg

Date

4 oktober 2015

Category

acrylverf, illustratie, mixed media