Mukie-ART
Muriel Snijders
"Je hoeft mijn kunst niet mooi te vinden, het moet iets met je dóen! "
Wil je meer weten over een kunstwerk, het kopen of liever even samenzitten om een nieuw idee te bespreken?
mail@mukie-art.com
+31 (0) 6 173 50 824

Ook dit is Mukie-ART

artigrams

mixed media le chasseur - Mukie-ART
Het aanzetten tot het bespreken van taboe onderwerpen en de vinger op de zere plek leggen, zijn de motivatie voor mijn kunstwerken. Je hoeft het niet mooi te vinden, het moet wat met je doen!
kunst kopen limburg, moderne kunst, mixed media, mukie, art, ill graff design, kunst, creatief, uniek, illustratie, kleding, webshop, online kunst kopen, illustratie kopen, quote, poster, muriel snijders
74
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-74,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.1,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
  • Mixed media - Le chasseur
  • Mixed media - Le chasseur

mixed media le chasseur

De aanzet voor dit schilderij was de veiling voor Vzw Poezenopvang Cat Shelter Limburg. De organisatie heeft als doel het opvangen van hulpbehoevende zwerfkatjes die extra verzorging nodig hebben. Het gaat telkens om katjes die nog niet zelfstandig kunnen eten, die ziek, onderkomen of gekwetst zijn en nog op krachten moeten komen.

Deze patiëntjes hebben meer aandacht en verzorging nodig dan in een klassiek asiel mogelijk is. Het vergt veel energie en financiële middelen om hen op krachten te krijgen. Daarom deze veiling!

Ook ik draag daar graag mijn steentje aan bij met de donering van het schilderij “Le Chasseur”. Zij ontvangen de allereerste oplage en de opbrengst tijdens de veiling zal volledig naar Cat Shelter worden gedoneerd.

Letterlijk vertaald staat er “De jager”.

Een deel van de opbrengst van dit schilderij zal worden gedoneerd aan Cat Shelter Limburg. Bekijk dit schilderij in de online shop.

Materiaal

Print op acrylglas

Afmeting

60 x 80 cm

In opdracht van

Vzw Poezenopvang Cat Shelter Limburg

Datum

4 oktober 2014

Techniek

acrylverf, fotografie, illustratie, pentekening