fbpx
 
Mukie-ART
Muriel Snijders
Wil je meer weten over een kunstwerk, een tattoo ontwerp laten maken, een krijtstift raamtekening kopen of liever even samenzitten om een nieuw idee te bespreken? Neem contact met mij op.
mail@mukie-art.com
+31 (0) 6 173 50 824

Ook dit is Mukie-ART

artigrams

57
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-57,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-4.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Mixed media 3-luik verleden heden toekomst

Deze 3 mixed media portretten vormen samen een 3-luik, welke de grote stadia weergeven van tijd en vergankelijkheid, namelijk; verleden, heden en toekomst. Voor dit mixed media project heb ik mijn visie op tijdsbesef, sterfelijkheid van de mens en de “struggelingen” die hierbij komen kijken weergegeven. Hij kan zowel als 3-luik worden opgehangen, als losstaand.

Door het gebruik van divers materiaal en de manier waarop het bewerkt is, wordt het moment van wakker liggen, rusteloosheid en overdenken van je eigen acties uitgebeeld. Meestal denk je alleen over je eigen sterfelijkheid na wanneer je geconfronteerd wordt met een sterfgeval, ernstige ziekte, een geboorte of andere ingrijpende gebeurtenis.

Vragen die dan steeds weer opnieuw de kop opsteken en je confronteren met je eigen vergankelijkheid.

Wie ben ik? Waarom ben ik? Waar ga ik heen? Wat laat ik achter?

Leef dus elke dag alsof het je laatste is. Stel de dingen niet uit die je blij maken door angsten.
Het kan morgen al te laat zijn…

Afmeting

40 x 60 cm per item

Materiaal

Print op acrylglas

Date

22 maart 2012

Category

acrylverf, fotografie, mixed media, pentekening, portret