Mukie-ART
Muriel Snijders
"Je hoeft mijn kunst niet mooi te vinden, het moet iets met je dΓ³en! "
Wil je meer weten over een kunstwerk, het kopen of liever even samenzitten om een nieuw idee te bespreken?
mail@mukie-art.com
+31 (0) 6 173 50 824

Ook dit is Mukie-ART

artigrams

Mixed media 3-luik verleden heden toekomst - Mukie-ART
Het aanzetten tot het bespreken van taboe onderwerpen en de vinger op de zere plek leggen, zijn de motivatie voor mijn kunstwerken. Je hoeft het niet mooi te vinden, het moet wat met je doen!
kunst kopen limburg, moderne kunst, mixed media, mukie, art, ill graff design, kunst, creatief, uniek, illustratie, kleding, webshop, online kunst kopen, illustratie kopen, quote, poster, muriel snijders
57
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-57,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.1,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Mixed media 3-luik verleden heden toekomst

Deze 3 mixed media portretten vormen samen een 3-luik, welke de grote stadia weergeven van tijd en vergankelijkheid, namelijk; verleden, heden en toekomst. Voor dit mixed media project heb ik mijn visie op tijdsbesef, sterfelijkheid van de mens en de “struggelingen” die hierbij komen kijken weergegeven. Hij kan zowel als 3-luik worden opgehangen, als losstaand.

Door het gebruik van divers materiaal en de manier waarop het bewerkt is, wordt het moment van wakker liggen, rusteloosheid en overdenken van je eigen acties uitgebeeld. Meestal denk je alleen over je eigen sterfelijkheid na wanneer je geconfronteerd wordt met een sterfgeval, ernstige ziekte, een geboorte of andere ingrijpende gebeurtenis.

Vragen die dan steeds weer opnieuw de kop opsteken en je confronteren met je eigen vergankelijkheid.

Wie ben ik? Waarom ben ik? Waar ga ik heen? Wat laat ik achter?

Leef dus elke dag alsof het je laatste is. Stel de dingen niet uit die je blij maken door angsten.
Het kan morgen al te laat zijn…

Afmeting

60 x 80 cm

Materiaal

Print op acrylglas

Datum

22 maart 2012

Techniek

acrylverf, fotografie, mixed media, pentekening, portret