Mukie-ART
Muriel Snijders
"Je hoeft mijn kunst niet mooi te vinden, het moet iets met je dΓ³en! "
Wil je meer weten over een kunstwerk, het kopen of liever even samenzitten om een nieuw idee te bespreken?
mail@mukie-art.com
+31 (0) 6 173 50 824

Ook dit is Mukie-ART

artigrams

Fotografie portret schreeuwarend - Mukie-ART
Het aanzetten tot het bespreken van taboe onderwerpen en de vinger op de zere plek leggen, zijn de motivatie voor mijn kunstwerken. Je hoeft het niet mooi te vinden, het moet wat met je doen!
kunst kopen limburg, moderne kunst, mixed media, mukie, art, ill graff design, kunst, creatief, uniek, illustratie, kleding, webshop, online kunst kopen, illustratie kopen, quote, poster, muriel snijders
70
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-70,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.1,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Fotografie portret schreeuwarend

Dit is een foto van een Schreeuwarend, gemaakt in Berlebeck Alderwarte, vlakbij het Teutoburgerwoud (Duits: Teutoburger Wald) in Duitsland.

Ik vond dit een prachtig moment om vast te leggen. De stille kracht van dit machtig mooie dier komt zo sterk naar voren. De rust die hij uitstraalt… Tegelijk straalt de spanning er vanaf.

De Schreeuwarend komt voor in het oosten van Europa. Het is een donkere arend met vaak witte vlekken op de bovenzijde van de vleugels.

Datum

14 oktober 2012

Techniek

fotografie