Mukie-ART
Muriel Snijders
"Je hoeft mijn kunst niet mooi te vinden, het moet iets met je dรณen! "
Wil je meer weten over een kunstwerk, het kopen of liever even samenzitten om een nieuw idee te bespreken?
mail@mukie-art.com
+31 (0) 6 173 50 824

Ook dit is Mukie-ART

artigrams

Experimenteel drukken Art Girl - Mukie-ART
Het aanzetten tot het bespreken van taboe onderwerpen en de vinger op de zere plek leggen, zijn de motivatie voor mijn kunstwerken. Je hoeft het niet mooi te vinden, het moet wat met je doen!
kunst kopen limburg, moderne kunst, mixed media, mukie, art, ill graff design, kunst, creatief, uniek, illustratie, kleding, webshop, online kunst kopen, illustratie kopen, quote, poster, muriel snijders
60
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-60,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.1,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
  • Monotype Art Girl 2
  • Monotype Art Girl

Experimenteel drukken Art Girl

Tijdens een drukdag, georganiseerd door VAZOM, bij het Ludwig forum in Aken heb ik kunnen experimenteren met diverse druktechnieken. Etsen met een naald, vlakdruk, diepdruk en hoogdruk. De art girls die hier als monoprint zijn voortgekomen, zijn 2 voorbeelden van die dag.

Een monoprint is een druktechniek waarbij slechts รฉรฉn afdruk kan worden gemaakt. De techniek wordt ook wel monotype of monotypie genoemd. Op een plaat wordt met inkt (of verf) een afbeelding gemaakt. Terwijl de inkt nog nat is, wordt deze afgedrukt op het papier. Een tweede afdruk maken is niet mogelijk.

Afmeting

A4-formaat ( 210 x 297 cm)

Materiaal

Acrylverf op papier

Datum

7 april 2009

Techniek

acrylverf, druktechniek, monotype