Mukie-ART
Muriel Snijders
"Je hoeft mijn kunst niet mooi te vinden, het moet iets met je dóen! "
Wil je meer weten over een kunstwerk, het kopen of liever even samenzitten om een nieuw idee te bespreken?
mail@mukie-art.com
+31 (0) 6 173 50 824

Ook dit is Mukie-ART

artigrams

Fotoreportage Battered Women - Mukie-ART
Het aanzetten tot het bespreken van taboe onderwerpen en de vinger op de zere plek leggen, zijn de motivatie voor mijn kunstwerken. Je hoeft het niet mooi te vinden, het moet wat met je doen!
kunst kopen limburg, moderne kunst, mixed media, mukie, art, ill graff design, kunst, creatief, uniek, illustratie, kleding, webshop, online kunst kopen, illustratie kopen, quote, poster, muriel snijders
20
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.1,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
  • Fotoreportage battered women
  • Fotoreportage battered women
  • Fotoreportage battered women
  • Fotoreportage battered women
  • Fotoreportage battered women
  • Fotoreportage battered women
  • Fotoreportage battered women

Fotoreportage Battered Women

In deze serie staat de vrouw die te maken heeft met huiselijk geweld centraal. Het is een moment dat is vastgelegd in tijd, herkenbaar voor vrouwen die hiermee te maken hebben gehad.

Al enige tijd wilde ik een fotografische serie maken die iets met je doet, die je aanzet tot nadenken. Zodoende kwam ik in 2011 op het idee “Battered women”, een beladen onderwerp waar niet iedereen over wilt spreken, maar waar wel iedereen op de een of andere manier mee te maken heeft (gehad). Een vriendin, een moeder, een zus, een kennis of misschien ben jij die persoon zelf.

Ik hoop hiermee vrouwen te inspireren om toch de stap te wagen en uit die ongezonde relatie te stappen. Ze een steun in de rug te bieden, alsook een spiegel voor te houden. Het is een statement; “Dit nooit meer!”.

Visagie: E. Remmen & D. van Bogaert

Afmeting

60 x 80 cm

Materiaal

Print op acrylglas

Datum

12 maart 2015

Techniek

fotografie, portret, projectie