Als Mukie maak ik ART

Hey wat leuk dat je ook even wilt zien wie de persoon achter Mukie-ART is.
Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Muriel Snijders. Samen met mijn lief en 2 furbabies (kater Max en poes Mees) woon ik in Brunssum midden het prachtige Limburg.
Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Dus stilzitten is er voor mij niet bij. Daarom ben ik altijd op zoek naar manieren om mijzelf creatief te uiten of verder te kunnen ontwikkelen op persoonlijk en zakelijk vlak.

Dit zie je in zowel in mijn bedrijf ill graff design waar ik als brand coach ondernemers help om zichzelf goed zichtbaar te maken, zodat ze de klanten aantrekken waar ze zo happy van worden. Als in de kunstobjecten en illustraties die ik maak voor mijn andere bedrijf Mukie-ART.

Muriel Snijders - Mukie-ART - kunst - raamtekeningen

Alles uit het leven halen wat er in zit

Je moet doen waarvoor je gemaakt bent. Dat is mijn visie op het leven. Want het leven is te kort om je bezig te houden met dingen die je tegenstaan, niet leuk vindt of je op een andere manier een negatief gevoel geven. Daarom wil ik er ook alles uit halen wat er in zit.

Als optimist bekijk ik het leven positief en omarm alle facetten die het zo speciaal maken. Ik hou ervan om mensen blij te maken. Met de kleine dingen in het leven die een glimlach op je gezicht toveren. En dat zie je ook terug in mijn illustraties.

mukieartcom

Illustraties die een glimlach toveren en je blij maken

Bewustzijn creëren en ergens voor staan

Maar dat heet niet dat ik mij niet bezig hou met de meer serieuze zaken in het leven. Taboe onderwerpen  bespreekbaar maken en de vinger op de zere plek leggen ben ik groot voorstander van. Diverse knel- en irritatiepunten van het dagelijkse leven vormen dan ook een enorme bron van inspiratie voor mijn kunstwerken.

Van de buitenbeentjes in het Asperger project Einzelgänger tot aan het beladen onderwerp van huiselijk geweld. Hiermee wil ik bewustzijn creëren. Ruimte voor dialoog en open communicatie over dingen die mij aan het hart gaan. 

De opzet hierbij is duidelijk; “Je hoeft mijn kunst niet mooi te vinden, het moet iets met je dóen!”

Wil je mij beter leren kennen? Zeg dan even hallo op mijn Instagram of Facebook! Vind ik leuk!
Pin
Share
Tweet
WhatsApp