Mukie-ART
Muriel Snijders
"Je hoeft mijn kunst niet mooi te vinden, het moet iets met je dΓ³en! "
Wil je meer weten over een kunstwerk, het kopen of liever even samenzitten om een nieuw idee te bespreken?
mail@mukie-art.com
+31 (0) 6 173 50 824

Ook dit is Mukie-ART

artigrams

Muriel Snijders is de kunstzinnige artiest achter Mukie-ART
Het aanzetten tot het bespreken van taboe onderwerpen en de vinger op de zere plek leggen, zijn de motivatie voor mijn kunstwerken. Je hoeft het niet mooi te vinden, het moet wat met je doen!
kunst kopen limburg, moderne kunst, mixed media, mukie, art, ill graff design, kunst, creatief, uniek, illustratie, kleding, webshop, online kunst kopen, illustratie kopen, quote, poster, muriel snijders
7
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.1,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
Muriel Snijders

Als Mukie maak ik ART

Stilzitten is er voor mij niet bij. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijzelf creatief te uiten of verder te kunnen ontwikkelen op verschillende vlakken. Dit zie je in zowel in mijn bedrijf ill graff design ( grafische vormgeving, illustraties, webdesign en fotografie), als in de kunstobjecten die ik maak.

Het aanzetten tot het bespreken van taboe onderwerpen en de vinger op de zere plek leggen, zijn de motivatie voor mijn kunstwerken.

Diverse knel- en irritatiepunten van het dagelijkse leven vormen voor mijΒ een enorme bron van inspiratie. Van de buitenbeentjes in het Asperger project EinzelgΓ€nger tot aan het beladen onderwerp van huiselijk geweld.

De opzet is duidelijk; “Je hoeft mijn kunst niet mooi te vinden, het moet iets met je dΓ³en! “

Wil je meer weten over een kunstwerk, het kopen of gewoon evenΒ samenzitten om een nieuw idee te bespreken?

 

mail@mukie-art.com
+31 (0) 6 173 50 824