Krijtstift raamtekeningen als interieurdecoratie

Krijtstift raamtekeningen zijn een leuke manier om snel en eenvoudig je interieur op te fleuren. Met een krijtstift teken je een ontwerp op een raam, deur of spiegel. En ben je het ontwerp zat, dan is het er snel weer af met een sopje.

Al jaren maak ik sjablonen voor deze krijtstift raamtekeningen die je in mijn shop kan downloaden. Voor elk seizoen of speciale gelegenheid heb ik wel een tekening gemaakt. De laatste twee jaar heb ik gemerkt dat ik steeds meer ging maken wat “de massa” leuk vindt en van mij verwacht. Maak iets voor Moederdag, of voor Sinterklaas. Oh en heb je ook iets voor voetbal?

Het maken is “wel leuk”, maar niet waar mijn hart ligt

Terug naar de basis: de kunst

Ik heb daarom ook besloten weer terug naar de basis te gaan; mijn passie, mijn worsteling, mijn chaos en inspiratie, mijn hoop en mijn geluk. De kunst. Voor de komende periode zijn het dus alleen nog maar mijn kwasten, pennen, doek en ik.

Of krijtstift raamtekeningen ooit nog terug komen weet ik nu nog niet. Maar als, dan in een totaal andere vorm. Als tekeningen waar ik als illustrator en kunstenaar écht helemaal achter sta. En helemaal “mij” zijn. Met die vinger op de zere plek, geïnspireerd door het leven en al wat het te bieden heeft.

Ik wil iedereen bedanken die de afgelopen jaren een tekening heeft gekocht. Dit waardeer ik enorm! De sjablonen die je al hebt gekocht blijven gewoon van jou, dus als je hem opnieuw wil gebruiken, stuur mij dan even een mailtje. Ik stuur je het bestand – uiteraard kosteloos – toe. 

Maar je kunt geen nieuwe sjablonen meer aankopen. De Edding krijtstiften zijn wel nog beschikbaar in de shop zolang de voorraad strekt. Alsook de mixed media schilderijen uiteraard.

Wil je op de hoogte blijven van waar ik mee bezig ben? Volg mij dan op Instagram. Hier zal ik mijn laatste werk als eerste laten zien.

Pin
Share
Tweet
WhatsApp