Krijtstift raamtekeningen voor je interieur

Krijtstift raamtekeningen zijn kant-en-klare sjablonen om op het raam te tekenen. Printen, plakken, tekenen en klaar! Iedereen kan het!

Een sjabloon voor elk moment

Al jaren maak ik sjablonen voor deze krijtstift raamtekeningen die je zelf makkelijk kan afdrukken en overtekenen op een venster. 

Voor elk seizoen of speciale gelegenheid heb ik wel een tekening gemaakt. Neem eens een kijkje. Er zal vast iets voor je tussen zitten.

Altijd iets nieuws voor op je raam

Krijtstift raamtekeningen zijn een leuke manier om snel en eenvoudig je interieur op te fleuren. Met een krijtstift teken je een ontwerp op een raam, deur of spiegel. En ben je het ontwerp zat, dan is het er snel weer af met een sopje.

Krijtstift raamtekening op maat

Wil je de tekening op een bepaalde maat hebben of liever iets specifiek voor jouw winkel? Dat kan natuurlijk ook! Het kan namelijk zo zijn dat je iets tofs zoekt als publiekstrekker voor jouw winkel.  Neem contact met mij op om je idee te bespreken.

Hoe werkt het?

Wanneer je een krijtstift raamtekening hebt gekocht, krijg je een download link voor de PDF(s) toegezonden per mail. Het item kun je vervolgens opslaan op je pc en afdrukken met een printer. Daarna kan je meteen aan de slag met je raamtekening!
  1. plak de tekening aan de buitenkant van je raam
  2. trek de tekening aan de binnenkant over
  3. geniet van je zelfgemaakte tekening
Elk sjabloon heeft een stap-voor-stap uitleg in de PDF staan.

Thema's raamtekening sjablonen

4K Shares
Pin4K
Share176
Tweet
WhatsApp